Arkitekt til ombygning af alle boligtyper

Drømmer du om at foretage en ombygning af dit hus? Så står vi hos Arkitekt Niels Henrik Rossing klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder arkitekt til ombygning af både lejlighed, murermestervilla eller parcelhus. Vores kunder kommer typisk fra Slagelse, Korsør eller Kalundborg, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

At bygge om eller bygge til er for de fleste mennesker en beslutning og handling, som har vidtrækkende konsekvenser for økonomi, trivsel og livskvalitet. Det at beslutte sig kræver mange overvejelser og valg. Få vælger at klare det hele selv, de fleste har behov for professionel hjælp, inden beslutningen er bragt til ende. Du kan få professionel hjælp i form af en arkitekt til ombygning, hvilket sikrer dig et veludført og unikt resultat til en god pris.

Realiser dine drømme ved hjælp af en arkitekt til ombygning

Det vigtigste for vores arkitekt er at indfri alle dine boligønsker på bedst mulige vis. Derfor er vi lyttende og imødekommende i vores arbejde, og vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Vi har brede kompetencer inden for arkitekttegnet tilbygninger, så du kan trygt lade os varetage opgaven for dig. Hos os der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille.

Der er flere fordele ved at vælge at få hjælp til en arkitekt til tilbygning af villa. Vi er uddannet til at rådgive på mange forskellige områder i processen, og vi er desuden bygningssagkyndige til at give det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi vil medvirke til at gøre visionerne til virkelighed og som byggeleder følge byggeriet til den endelige aflevering.

​​Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du er på udkig efter en arkitekt til ombygning af dit hus, så kan du med fordel kontakte os med det samme. Vi har altid en god løsning og fornuftige priser klar til enhver kunde.

Vi kan kontaktes på telefon 58 85 55 25 eller på e-mail nihero@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi vil medvirke til at gøre visionerne til virkelighed og som byggeleder følge byggeriet til den endelige aflevering.