Arkitekttegnet sommerhus hjælper vi gerne med

Drømmer du om at bygge et sommerhus? Så kan du med fordel vælge at få professionel hjælp fra en arkitekt, som kan indfri alle dine boligdrømme på en professionel og stilfuld måde. Lige her hos Arkitekt Niels Henrik Rossing har vi stor erfaring med at arkitekttegnet sommerhuse, hvorfor vi også kan hjælpe dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i Slagelse, Korsør og Kalundborg, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Hvis du skal i gang med at bygge et sommerhus, kan du med fordel søge professionel hjælp her hos os. For at få det maksimale udbytte af din investering, kræver det, at forarbejdet er omhyggeligt udført, hvilket netop er, hvad du får, når du benytter dig af en arkitekt til at tegne dit sommerhus. Vi står klar til at rådgive om alle aspekter vedrørende dit nye, arkitekttegnet sommerhus.

Hvad koster et arkitekttegnet sommerhus?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad et arkitekttegnet sommerhus koster, da det afhænger af forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på opgavens omfang, sommerhusets design samt om der er tale om et træsommerhus eller om du ønsker et andet materiale. Uanset hvad, så kan du forvente fornuftige priser, når du samarbejder med vores arkitekt.

Vi laver et arkitekttegnet nyt sommerhus, som rummer alle dine ønsker og behov. Du kan være sikker på, at arbejdet er veludført og at resultatet står klar til aftalt tid og pris.

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde, og lægger derfor en ære i at skabe et unikt sommerhus, som passer til lige netop dine drømme.​

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du ønsker flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar med professionel hjælp og rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon 58 85 55 25 eller på e-mail nihero@mail.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Nye bygningstiltag kan således være medvirkende til at give virksomheden øget vækst og fremgang.